Tattoo shop get-inked.nl

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Get Inked,

Voor het maken van een tattoo afspraak zijn bepaalde voorwaarden van dien. Deze kunt u hieronder lezen:

AANBETALING:
Ik vraag een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag. Deze aanbetaling kan gedaan worden op de volgende manieren:

*Contant (in shop)
*Overmaken (kan paar dagen duren)
*Betaalverzoek (via Whatsapp of mail)

De aanbetaling word uiteraard verrekend met het afgesproken / totaal bedrag (bv tattoo 160 euro – aanbetaling 80 euro & 80 euro op afspraak betalen)

Een aanbetaling wordt nooit teruggegeven, U kunt hiervoor een cadeaubon krijgen. U bent uw aanbetaling ook kwijt als U niet op de afspraak aanwezig bent. 

LEEFTIJD / TATTOOS:
Er is wettelijk een leeftijd opgesteld voor tattoos, ik hou me volledig aan deze eisen. Vanaf 16 jaar mag u “zonder” toestemming een tattoo laten zetten, maar ook hier gelden regels voor. Zo tatoeër ik dan GEEN nek / handen / gezicht of zichtbare plekken die de toekomst van werk of iets kunnen belemmeren. Dit is puur voor uw eigen veiligheid! Er moet goed nagedacht zijn over de keuze van de tattoo, want die staat er de rest van je leven op! Bij twijfel laat NOOIT een tattoo zetten!

ACTIES:
Ik geef graag korting weg of leuke aanbiedingen op zijn tijd, deze zijn voor u natuurlijk ideaal voor een leuke korting. Helaas zijn tijdens deze acties ook speciale voorwaardes van toepassing. De maand dat de actie geld is ook de enigste maand dat u er gebruik van kunt maken. Er word geen uitzondering gemaakt als de agenda vol zit. U kunt GEEN cadeaubon inleveren tijdens deze acties.

VOORWAARDEN CADEAUBONNEN:

Cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig na aankoop, data van aankoop staat op cadeaubon. 

Er kan maar 1 cadeaubon per tattoo of sessie ingeleverd worden. Dus niet meerdere cadeaubonnen per tattoo of sessie.

Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld, mocht U geen tattoo willen dan krijgt U ook geen geld retour.

Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar tijdens acties met korting.

AFZEGGEN / ANNULEREN:
Ik verwacht dat als u niet kunt komen op de afgesproken data/tijd dat u min 48 uur van te voren afzegt via:
*Mail info@get-inked.nl
*Facebook tattooshopzeewoldegetinked
*Whatsapp 062117798

PRIJSAFSPRAKEN:
De afgesproken prijs zal nooit veranderen tenzij u de grote of de tattoo laat aanpassen. Dit is natuurlijk logies, mocht u de tattoo op de afspraak toch veel kleiner willen of niet willen dan word de afgesproken prijs in acht genomen (tenzij 48 uur van te voren is aangegeven zodat ik tijd kan aanpassen en kan vullen).

Gaat u groter en kleuren aanpassen dan worden er extra kosten in rekening gebracht. Mocht het dan niet lukken in de afgesproken tijd dan worden er extra kosten in rekening gebracht omdat er een 2de afspraak gemaakt moet worden.

ZON/VAKANTIE:
Mocht u net terugkomen van zonvakantie dan verwacht ik dat u 2 weken rust neemt met uw huid vanaf moment dat u thuis bent. Ik stuur u weg als de huid verbrand – rood is. Dat is een te groot risico met ontstekingen en irritaties. Komt u op de afspraak en ik zie dit dan bent u de aanbetaling kwijt. Ik kan u dan niet tatoeëren en dan heb ik dus een gat in de agenda. Vanaf thuiskomst uw huid insmeren met hydraterende crème. Zo geneest u huid sneller en kunt u weer getatoeëerd worden na 2 weken.

ZWANGER(Schap):
Bent u net bevallen of bent u in verwachting (gefeliciteerd) dan moet u helaas even wachten met uw tattoo. Als u zwanger bent dan mag u geen tattoo laten zetten, dit vanwege de genezing van de tattoo. U kunt na uw bevalling het beste 3 maanden wachten met een tattoo zetten, de kleur kan niet goed pakken of er is kans op ontstekingen. Dit heeft temaken met hormonen en de genezing intern van de bevalling. Geef dit optijd aan, doet u dit niet dat bent u uw aanbetaling kwijt. Het is voor uw eigen gezondheid!

ZIEKTES/MEDICATIE:
Gebruikt u medicatie (bloedverdunners / suikerziekte of andere medicijnen) of heeft u een (huid) ziekte dan graag melden voor de afspraak. Dan kan ik daar rekening mee houden of eventueel advies geven wat wel en niet kan. Meld u dit op de afspraak zelf en ik kan u niet tatoeëren dan bent u de aanbetaling kwijt. Ik mag niet over bulten – grote moedervlekken – wijnvlekken enz heen tatoeëren. Het is voor uw eigen gezondheid!

GARANTIE:
De garantie van een tattoo is 3 maanden vanaf moment dat tattoo klaar is. Na 4 weken wil ik de tattoo controleren op eventuele foutjes of oneffenheden in de kleur. Dit is helemaal gratis in deze 3 maanden, na 3 maanden betaald u gewoon weer een tarief om het bij te werken.

Bij grote stukken zoals een sleeve bv dan gaat de garantie in na de laatste sessie. Maar heeft u er zelf elke keer een 4 maanden tussen laten zitten dan is de garantie niet van toepassing. Er ontstaat dan groot kleurverschil tussen de 1ste en laatste sessie. Dit risico is voor uw zelf.

BEREIKBAAR VIA:
Website: www.get-inked.nl
Mail: info@get-inked.nl
Whatsapp: 06-21177980 (alleen berichten)
Facebook: getinkedtattooshopzeewolde
Instagram: get_inked_zeewolde

Hopelijk begrijpt u dit allemaal en zorgt dit niet voor misverstanden in de toekomst. Zo bent u op de hoogte van deze afspraken en regels, op mijn website staan ook de voorwaarden. Heeft u nog vragen of opmerkingen laat het me dan alsjeblieft weten,

Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met deze voorwaarden en kunt u daar niet tegen in beroep gaan.

Met vriendelijke groet,

Dennis
Get Inked Zeewolde
Al 10 jaar een begrip in Zeewolde en omstreken

Chat openen
Stuur
Stuur Whatsapp