Tattoo shop get-inked.nl

Artiest

Dennis click hier

Dennis is de eigenaar en tatoeërder van Get Inked Zeewolde. 

Hij is 41 jaar jong en heeft de passie voor tekenen op jonge leeftijd ontdekt. Op school was hij altijd al aan het tekenen, maar hij heeft de passie voor het tatoeëren pas op latere leeftijd ontdekt. 

Dennis is in 2008 begonnen met tatoeëren, hij kocht zijn 1ste machine en is meteen op zichzelf gaan oefenen. Je kan begrijpen dat dit natuurlijk niet zo makkelijk ging als hij dacht. Maar na veel vallen en opstaan heeft hij zijn eigen style ontdekt. 

Dennis heeft bij div. tattooshops gewerkt en is in 2011 voor zichzelf begonnen. Hij opende een tattooshop in Zeewolde op het Noordereiland. Het was een mooie kleine zaak waar al snel klanten vanuit heel Nederland heen kwamen. 

Get Inked is in de tussentijd van een 35m2 zaak uitgegroeid naar een 120m2 zaak. 

Dennis zit sinds augustus 2017 in de Raadhuisstraat 55 in het centrum van Zeewolde. 

Dennis heeft een eigen style en deze kunt u zien in zijn galerij. Hij kan zijn liefde echt uiten op Black and Grey tattoos. Maar hij is ook helemaal gek van freehand, Maori, Polynesian of Samoan tattoos. Deze tekent hij eerst met stift op de huid, zodat u een unieke tattoo heeft. 

U kunt bij hem o.a. terecht voor: Fine line tattoos Color tattoos Polynesian Tattoos Script. En uiteraard zijn uw wensen altijd bespreekbaar. 

Chat openen
Stuur
Stuur Whatsapp