The Artists

Dennis click hier

Dennis is de eigenaar en tatoeërder van Get Inked Zeewolde. Hij is 39 jaar oud en heeft de passie voor tekenen op jonge leeftijd ontdekt. Op school was hij altijd al aan het tekenen, maar hij heeft de passie voor het tatoeëren pas op latere leeftijd ontdekt. Dennis is in 2008 begonnen met tatoeëren, hij kocht zijn 1ste machine en is meteen op zichzelf gaan oefenen. Je kan begrijpen dat dit natuurlijk niet zo makkelijk ging als hij dacht. Maar na veel vallen en opstaan heeft hij zijn eigen style ontdekt. Dennis heeft bij div. tattooshops gewerkt en is in 2011 voor zichzelf begonnen. Hij opende een tattooshop in Zeewolde op het Noordereiland. Het was een mooie kleine zaak waar al snel klanten vanuit heel Nederland heen kwamen. Get Inked is in de tussentijd van een 35m2 zaak uitgegroeid naar een 120m2 zaak. Dennis zit sinds augustus 2017 in de Raadhuisstraat 55 in het centrum van Zeewolde. Dennis heeft een eigen style en deze kunt u zien in zijn galerij. Hij kan zijn liefde echt uiten op Black and Grey tattoos. Maar hij is ook helemaal gek van freehand, Maori, Polynesian of Samoan tattoos. Deze tekent hij eerst met stift op de huid, zodat u een unieke tattoo heeft. U kunt bij hem o.a. terecht voor: Fine line tattoos Color tattoos Polynesian Tattoos Script. En uiteraard zijn uw wensen altijd bespreekbaar. Tot snel bij ons in de tatooshop!

Lucien click hier

Contact Lucien

Interesse in de stijl van Lucien of heeft u een idee voor een tattoo? Neem dan contact met Lucien op voor een afspraak door op de button te klikken.
Neem contact op met Lucien

Whatsapp 0651711382

Lucien Vermeltvort is 37 jaar  en sinds 1984 woonachtig in Zeewolde. Vanaf jongs af aan is hij altijd al creatief geweest met tekenen en schilderen. Naast zijn baan bij Defensie heeft hij  in 2010  El loco custom opgezet. hij is toen  begonnen met airbrush en custom paint opdrachten op motoren en helmen. Ook andere objecten voorzag hij een mooi kunstwerk. Zoals oldtimers garage deuren en uithangborden. Sommige van zijn custom paint projecten kunt u terug vinden bij ons in de tattoo shop. Ook staat hij regelmatig op beurzen en kleine evenementen. Door dit heeft hij de kans gekregen om zich te gaan ontwikkelen als tattoo artiest. Hij heeft zijn skills in verschillende tattooshops ontwikkeld. En nu heeft hij zijn plek gevonden bij Get Inked! Ook Lucien heeft een eigen stijl ontwikkeld. U kunt bij hem o.a. terecht voor:

Fine line tattoos Color tattoos Polynesian Tattoos Script. En uiteraard zijn uw wensen altijd bespreekbaar. Tot snel bij ons in de tatooshop!