Tattoo shop get-inked.nl

Nazorg

Nazorg Tattoo

De verzorging van je nieuwe tattoo is belangrijk. Ik heb me best gedaan om u een mooie tattoo te geven. De rest is nu aan u.
Mocht u de tattoo niet goed verzorgen dan is dat te zien aan de tattoo als hij genezen is.

Ik raad u ook aan het volgende te doen voor een snelle genezing, dit moet u een week a 2 volhouden.

* 1 uur na het zetten folie van de tattoo afhalen en gelijk je tattoo verzorgen.

* Maak uw tattoo 4 keer daags schoon met antiseptische zeep, of met water wipes.

*Droog uw tattoo zachtjes af met een schone doek, niet vegen dan irriteer je de huid alleen maar. Ook is de kans dan groot dat U de huid openscheurt en dat kan gaan ontsteken.

* Smeer uw tattoo 4 keer daags dun in met bepanthen tattoo zalf, geen vaseline dit sluit de wond af en dan geneest hij minder snel.

* Blijf verder van de tattoo af en zorg ervoor dat hij goed kan ademen. Dus niet afsluiten met folie, kijk uit met wollen kleding.

* 3 weken niet zonnen, zonnebanken, sauna of langdurig in bad liggen.

* Kijk uit met douchen, badzeep of shampoo kunnen irritaties veroorzaken. Goed afspoelen dus.

*Wordt de huid rondom uw tattoo rood en voelt hij geïrriteerd, neem altijd even contact met me op. Of loop even binnen, stop ook met smeren dan! Smeren kan de tattoo dan nog verder irriteren en een ontsteking veroorzaken!

* Als er korstjes op uw tattoo zitten, niet aan krabben, dit gaat er vanzelf af met douchen. Het is normaal dat de tattoo na een week gaat jeuken. Niet krabben maar zachtjes tikken of wrijven wil wel helpen.
Ik wil de tattoo na 4 weken graag terugzien, dan kan ik zien of hij goed is. Mocht hij bijgewerkt moeten worden is dit altijd gratis, de garantie op een tattoo is 3 maanden (na het zetten). Hierna betaald u gewoon weer kosten om het bij te werken.

Chat openen
Stuur
Stuur Whatsapp